Login           
 
 
NL Next Level
MijnNVOS inloggen voor leden

MijnNVOS inloggen voor leden

U logt hier in met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord.

Op het ledendeel ziet u nu pagina’s met informatie die alleen voor leden toegankelijk zijn.

MijnNVOS
Daarnaast heeft u toegang tot uw eigen accountgegevens. Hierop staan uw bedrijfs- en contactgegevens vermeld. U kunt deze gegevens zelf aanpassen en na goedkeuring (acceptatie) door het secretariaat worden de gegevens doorgevoerd op de website.  Deze gegevens zijn NIET zichtbaar op het openbare deel van de website.

Filialen
Een aantal van uw bedrijfsgegevens is ook opgenomen onder Filialen. Filialen zijn WEL zichtbaar op het openbaar gedeelte van de website onder Leden zoeker via Google Maps (kaart).

Door op Mijn filiaal bewerken te klikken (potlood), kunt u uw bedrijfsgegevens inzien, veranderen of uw bedrijfsactiviteiten (bijvoorbeeld orthopedische schoentechniek) toevoegen. Nadat u op bewerken heeft geklikt, worden de veranderingen doorgevoerd.

U kunt de locatie van uw filiaal (filialen) bekijken door op Mijn filialen|Ledenzoeker te klikken.

U kunt een filiaal toevoegen (groen kruis), door op Filiaal toevoegen te klikken, en de gegevens van dit filiaal vervolgens toe te voegen, of u kunt een filiaal verwijderen door op Filiaal verwijderen (het rode kruisje) te klikken.

Uw bedrijfsvestiging(en) is (zijn) zichtbaar via de Leden zoeker op Google Maps.

In verband met het automatisch updaten van de website  in de avond/nacht, zijn de veranderingen betreffende filialen doorgaans pas de volgende dag zichtbaar op de website.

Uiloggen
Ga naar mijn account (rechts boven op de website) of naar Mijn NVOS, en klik op Uitloggen, om het ledendeel van de website te verlaten.

Heeft u assistentie nodig, stuur dan een e-mail naar support@nvos-orthobanda.nl.


 
 

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief van NVOS-Orthobanda

 

Agenda

Er zijn nog geen agenda items beschikbaar.