Login           
 
 
NL Next Level

DHTA en DSA zetten hun deuren open op 7 december 2017!

Denkt u er over uw medewerker een opleiding te laten volgen, of bent u op zoek naar een leerling-werknemer? Of wilt u uw vakmanschap verdiepen door het volgen van een vakopleiding of cursus? Dan nodigen we u graag uit voor het Open Huis van de Dutch HealthTec Academy en de Dutch Shoe Academy. Ook als u gewoon nieuwsgierig bent naar onze school bent u op donderdag 7 december tussen 18.00 en 21.00 uur van harte welkom om van gedachten te wisselen met vakgenoten en onze docenten.

De Dutch HealthTec Academy verzorgt de mbo-opleidingen audicien, opticien orthopedisch (schoen)technicus, technisch oogheelkundig assistent en tandtechnicus. De Dutch Shoe Academy is gericht op het maken en herstellen van schoenen. Naast vakopleidingen verzorgt de school een groot aantal cursussen. We nodigen u graag uit om u aan te melden voor een meeloopdag.

Wij zijn trots dat we in september 2017 zijn gestart met de opleidingen Opticien, Orthopedisch technicus en Tandtechnicus in een BOL voltijd variant: vier dagen naar school en een dag stage.

Nieuw  opleiding ‘Shoe developer’

In september 2018 start de DHTA de BOL voltijd opleiding tot Shoe Developer. In deze opleiding leert de student alles op het gebied van schoenontwerp, schoenaanpassing en schoenreparatie.

Naast informatie over alle genoemde opleidingen is er ook aandacht voor het vinden van een leerwerkplek, een voorwaarde voor het volgen van een BBL opleiding bij de DHTA. Gedurende de zogenaamde BBL-opleiding werken en leren studenten vier dagen per week in een erkend bedrijf de kneepjes van het vak van een ervaren vakman. Daarnaast gaat de student één dag per week naar school voor de benodigde theoretische lessen, achtergrond en praktijktraining.  

De DHTA is gevestigd op de St.-Laurensdreef 22 in Utrecht. Voor meer informatie bezoekt u onze websites:www.dhta.nl en www.dutchshoeacademy.nl.

Ik hoop u te verwelkomen op donderdag 7 december 2017. U kunt zich aanmelden voor dit Open Huis door een mail te sturen naar info@dhta.nl.

Met vriendelijke groet,
Bart Wendrich

Directeur DHTA