Markt & Regels

De commissie Markt & Regels van NVOS-Orthobanda behartigt de belangen van de NVOS-Orthobanda leden richting regelgevers en zorgverzekeraars. Dit doet zij door jaarlijkse knelpunten in de contracten te inventariseren en deze bespreekbaar te maken bij zorgverzekeraars.

De commissie Markt & Regels is als volgt samengesteld:

Herwin Renshoff (voorzitter commissie)
Franc van der Linden
Robert Schilte
Marcel Conradi

Regelmatig worden de leden van NVOS-Orthobanda door deze commissie geïnformeerd, door middel van elektronische nieuwsbrieven en publicaties op het ledendeel van de website. Daarnaast worden informatieavonden georganiseerd waar over tal van onderwerpen gediscussieerd kan worden.

Leden van NVOS-Orthobanda kunnen de verslagen van de bijeenkomsten en de gehouden presentaties vinden op de pagina van de zorgverzekeraars.

Downloads Markt & Regels

Hier kunt u algemene berichten betreffende het zorginkoopproces downloaden.
Algemeen ter informatie:
Per zorgverzekeraar zullen wij aandachtspunten meegeven van de verschillende contracten waarover wij signalen hebben ontvangen.U kunt hiervoor de zorgverzekeraar selecteren in het menu links.

Blijf frequent de site bezoeken en neem via e-mail contact op met het secretariaat van NVOS-Orthobanda. 

De volgende documenten kunt u downloaden:
Overzicht declareren zonder overeenkomst

Overzicht vergoedingen steunzolen per verzekering 

 

Meldpunt zorgverzekeraars

NVOS-Orthobanda heeft structureel overleg met de zorgverzekeraars in Nederland.

Iedere zorgverzekeraar wordt jaarlijks minimaal een keer bezocht door de Commissie Markt & Regels, en met alle zorgverzekeraars samen vindt indien relevant jaarlijks overleg plaats.

Heeft u als lid van NVOS-Orthobanda, opmerkingen over en/of problemen met de dienstverlening van een zorgverzekeraar, heeft u onderwerpen voor het overleg? Meld het dan aan het secretariaat, via het onderstaande formulier.  

Uw inbreng wordt vertrouwelijk behandeld, en meegenomen in de contacten met de zorgverzekeraar(s).

Beveiligings code Beveiligings code