banners-1170-x-3792

BCB Cursus functiegericht verstrekken van orthopedische hulpmiddelen

BCB Cursus functiegericht verstrekken van orthopedische hulpmiddelen

Geplaatst op 16-01-2020  -  Categorie: Algemeen

In de zorg worden steeds hogere eisen gesteld aan een goede onderbouwing van de functiegerichte aanspraak, indicatiestelling en de keuze van de behandeling. NVOS-Orthobanda heeft samen met Zorgplan een BCB-cursus opgezet voor orthopedisch schoentechnici op het gebiedvan functiegericht verstrekken van orthopedische schoenen.

cursus-nvosBen je dagelijks bezig met het oplossen van voetklachten middels orthopedisch schoeisel? Heb je behoefte aan meer achtergrondinformatie over de wet- en regelgeving rondom het verstrekken van hulpmiddelen? Wil je goed gebruik maken van het indicatieportaal van NVOS-Orthobanda? Dan is deze cursus zeker de moeite waard voor jou. In deze cursus leer je de wettelijke kaders rondom het verstrekken van orthopedische hulpmiddelen en doe je kennis op over functiegerichte indicatiestelling en de werkwijze van het indicatieportaal. Deze cursus bestaat uit twee delen, die beide uit één e-learning gedeelte en één praktijktraining bestaan. Het eerste deel gaat over wet- en regelgeving in de orthopedische hulpmiddelenzorg en het tweede deel gaat dieper in op de functiegerichte aanspraak. In totaal volg je dus vier onderdelen en ontvang je een certificaat bij een succesvolle afronding van de cursus.

De totale kosten voor deze cursus bedragen € 499,95 excl. btw per deelnemer. Om deel te nemen aan deze cursus schrijf je je in via de website van Zorgplan: https://www.zorgplantrainingen.nl