banners-1170-x-3792

Koers 2022-2024: Meer zichtbaarheid van de vereniging

Koers 2022-2024: Meer zichtbaarheid van de vereniging

Geplaatst op 06-12-2021  -  Categorie: Algemeen

Koers 2022

Meer zichtbaarheid van de vereniging en sterke belangenbehartiging. Daarvoor gaan de leden van NVOS-Orthobanda de komende jaren. Uit een enquête onder de leden blijkt dat saamhorigheid en sterk optreden richting zorgverzekeraars belangrijk zijn. Net als de krachten bundelen en zichtbaar zijn voor stakeholders, medewerkers en verwijzers.

Leden hebben aangegeven graag van elkaar te willen leren en baat te hebben bij concrete tools en oplossingen die aansluiten bij actuele ontwikkelingen in de branche en in de markt.

De Koers 2022-2024 sluit hierbij aan. NVOS-Orthobanda profileert zich de komende jaren als een branchevereniging die zichtbaar verbindt, positioneert, agendeert, versterkt, innoveert, borgt, overdraagt en professionaliseert. In de komende jaren realiseert NVOS-Orthobanda dat langs drie strategische lijnen: zichtbaarheid, voor de leden en vakmanschap borgen.

Daarbij horen succesbepalende doelen en acties. Daarin brengt het hoofdbestuur prioritering aan. Je hoort hierover snel meer.

 

Bekijk de praatplaat

Hier.