banners-1170-x-3792

Nieuwe algemeen voorzitter NVOS-Orthobanda

Nieuwe algemeen voorzitter NVOS-Orthobanda

Geplaatst op 20-04-2023  -  Categorie: Algemeen

De Algemene Ledenvergadering heeft op 19 april 2023 Michiel van Campen unaniem als nieuwe algemeen voorzitter van NVOS-Orthobanda gekozen.

Michiel van Campen werkt als zelfstandig ondernemer, veelal als bestuurder of directeur van werkgeversorganisaties of andere non-profit organisaties. Momenteel is hij directeur-bestuurder bij Nefemed, de belangenorganisatie van producenten medische hulpmiddelen en medische technologie. Ook is hij voorzitter van de brancheorganisatie Spelen en Bewegen. 

Michiel is 52 jaar, gehuwd, heeft 3 dochters en 1 zoon en woont in Breda. Hij studeerde Geschiedenis en Bestuurskunde. Op vrijwillige basis is hij onder meer bestuurslid van de Special Olympics Nederland en penningmeester van de Atlantische Commissie.  In het verleden heeft Michiel verschillende functies bekleedt in binnen- en buitenland, zowel voor de overheid en bijvoorbeeld VNO-NCW.

Kortom, Michiel heeft jarenlange ervaring op het snijvlak van publiek-privaat/ verenigingsmanagement en beschikt over een koppeling van strategische, tactische en operationele competenties. En daarmee de juiste persoon voor de functie van Algemeen Voorzitter voor de branchevereniging NVOS-Orthobanda.

 

michiel-van-campen