banners-1170-x-3792

Nieuwsflits ALV - 30 januari 2020

Nieuwsflits ALV - 30 januari 2020

Geplaatst op 31-01-2020  -  Categorie: Algemeen

nieuw-bestuur 2

Ledenvergadering kiest unaniem voor nieuwe vereniging

De aanwezig leden op de ALV van NVOS-Orthobanda kozen op maandag 27 januari unaniem voor een nieuwe verenigingsstructuur met bijbehorende statuten en huishoudelijk reglement. Na een betrokken debat in goede sfeer keurden de leden de bijbehorende begroting goed. Hiermee geeft de branchevereniging een krachtige impuls aan de toekomst van de orthopedische technologie.

In de nieuwe verenigingsstructuur staan namens de leden een hoofdbestuur en twee sectorbesturen aan het roer. De nieuwe bestuursleden zijn vrijwel unaniem verkozen.

Dit zijn de nieuwe bestuursleden:

  • Ad de Regt, algemeen voorzitter van het hoofdbestuur
  • Petra van Dam, sectorvoorzitter OST en lid hoofdbestuur
  • Herwin Renshoff, sectorvoorzitter OT en lid hoofdbestuur
  • Anne Marie Griffioen, lid hoofdbestuur en lid sectorbestuur OST
  • Marco Okhuysen, lid sectorbestuur OST
  • Edwin de Wolf, lid sectorbestuur OT


Impressie algemene ledenvergadering

De opkomst was flink en de sfeer was uitstekend. Veel leden verzochten expliciet om meer en interactieve ledenraadpleging. Een aantal voegde de daad bij het woord en meldde zich aan voor commissie- en bestuursfuncties. Het bestuur is daar blij mee want de actieve inzet van leden draagt bij aan de ambitie om NVOS-Orthobanda stevig op de kaart te zetten richting zorgverzekeraars, verwijzers, beleidsmakers en eindgebruikers.

Volgende stappen

In de bestuursvergadering van februari buigt het bestuur zich onder andere over implementatie van de nieuwe verenigingsstructuur, professionalisering van de communicatie waaronder monitoring van politiek en media en nieuwsvoorziening voor de leden. Ook de collectieve belangenbehartiging en de ontwikkeling van branche hebben de volle aandacht. Via de website en nieuwsbrieven houden we u op de hoogte tussen nu en de algemene ledenvergadering van juni.

 

image002