banners-1170-x-3792

NVOS-Orthobanda stapt jubileumjaar in

NVOS-Orthobanda stapt jubileumjaar in

Geplaatst op 17-09-2020  -  Categorie: Algemeen

NVOS-Orthobanda stapt jubileumjaar in

50 jaar vrijheid in beweging met dit motto stappen we op 17 september het jubileumjaar in. We vieren dat NVOS-Orthobanda (rechtsvoorgangers meegerekend) 50 jaar bestaat en dat kun je het hele jaar zien. 
 
Ondernemende instrumentenmakers en schoentechnici zijn de dragers van onze vereniging en van onschatbare betekenis voor onze samenleving. Orthopedische technologie draagt jaar in jaar uit bij aan het levensgeluk van mensen. Dat zit in grote en in kleine dingen. Kunnen doen wat je wil. Voor jezelf kunnen zorgen en kunnen gaan waar je wilt.  
Onze leden laten mensen functioneren in en bijdragen aan onze maatschappij. Dat is geen kleinigheid. Dat is van grote waarde. Daarom is dit een dag om te proosten en te genieten van taart. Alle leden van NVOS-Orthobanda ontvangen vandaag taart.
 
Normaal gesproken zouden we het jubileum vieren met een mooi inhoudelijk programma, een netwerkmoment en een blik op de toekomst. Want er is de afgelopen 50 jaar veel goeds ontwikkeld in onze branche en dat verdient de volle aandacht. Vanwege de omstandigheden verplaatsen we ons jubileumcongres naar 20 september 2021. Via onze website en nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van de voorbereidingen. Volg ons ook via de sociale media en blijf op de hoogte van mooie innovaties in ons prachtige vak.