banners-1170-x-3792

Opleidingen

Opleidingen

Geplaatst op 16-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Zorgplan, erkend opleider van NVOS-Orthobanda, heeft nog enkele plekken vrij bij de cursus Functiegericht verstrekken van orthopedische hulpmiddelen op 8 en 15 december. Je doet eerst twee online delen thuis, daarna volg je twee praktijktrainingen bij Van der Valk Hotel De Witte Bergen in Eemnes.

In deze BCB-cursus voor orthopedische (schoen)technici leer je de wettelijke kaders voor het verstrekken van orthopedische hulpmiddelen. Ook doe je kennis op over functiegerichte indicatiestelling en de werkwijze van het Indicatieportaal. Deze cursus stoomt je klaar om te werken met het Indicatieportaal van NVOS-Orthobanda. Cursisten ontvangen na succesvolle deelname een BCB-certificaat.

De cursus Functiegericht verstrekken van orthopedische hulpmiddelen bestaat uit twee delen e-learning en twee delen praktijktraining.

Online komen aan bod: orthopedische hulpmiddelenzorg, van regelgeving naar praktijk en Functioneringsgerichte aanspraak hulpmiddelenzorg (zelfstandig online te volgen).

De praktijktraining op 8 december gaat over Wet en regelgeving in de orthopedische hulpmiddelenzorg in combinatie met de basis van functiegerichte aanspraak (orthopedische) hulpmiddelenzorg (FGA).

De praktijktraining op 15 december gaat over Functiegerichte aanspraak (orthopedische) hulpmiddelenzorg (FGA), in combinatie met het invullen van een casus en uitleg over het gebruik van het Indicatieportaal van NVOS-Orthobanda. Beide praktijktrainingen vinden plaats bij Van der Valk Hotel De Witte Bergen in Eemnes.